Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Zonnepanelen plaatsen

Sinds de start van de lock down hier in Nederland is het bijna alleen maar lekker weer geweest. Elke week hadden we minstens 5 dagen waarbij we heerlijk naar buiten konden. Jammer natuurlijk dat dit net gebeurd in een tijd waarin we zoveel mogelijk binnen moeten blijven. In Nederland mochten we gelukkig nog wel een eindje gaan wandelen, zolang we ons maar aan die aangeraden afstand houden. Maar de mensen die in Frankrijk of in Spanje wonen, hadden niet zoveel geluk. Sterker nog, zij moesten gewoon echt binnen blijven. Als ze dan hun huis mochten verlaten, was dat om boodschappen te doen.

Maar dat mooie weer had niet alleen voor Nederlanders het voordeel dat er in de tuin in het zonnetje gewerkt kon worden. Nee, het zorgde ook voor heel veel energie. De zon heeft namelijk nu al zoveel geschenen dat er voor de mensen met zonnepanelen een energieoverschot is ontstaan, en dat al zo vroeg in het jaar! Dat is enorm fijn, want dat kunnen we ook echt wel gebruiken. In deze tijd dat we zoveel thuis moeten zitten, is het energieverbruik namelijk flink omhoog geschoten. Dit komt door alle televisies, computers en laptops die nu ineens vanuit huis werken. Daardoor zal de rekening ook flink wat hoger uitvallen elke maand.

Maar niet voor de mensen met zonnepanelen. Zij hebben eenmalig de hoge zonnepanelen prijs betaalt. Maar daar plukken ze nu de rijpe vruchten van. Want met al dit zonlicht is de opbrengst zonnepanelen zo hoog dat ze in no time hun winst ten opzichte van het niet hebben van zonnepanelen, zullen behalen. Dat zal weer een grote groep mensen stimuleren hen te volgen, en daar is iedereen bij gebaat. Want hoe meer zonnepanelen er zijn, hoe minder fossiele brandstoffen er gebruikt hoeven te worden om energie op te kunnen wekken.

 

 

http://www.wijsmanduurzaam.nl/zonnepanelen_zakelijk/