Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Zo komt uw website bovenaan in Google

 

Bovenaan in Google is dé plek om tegenwoordig uw product of dienst aan te bieden. Er is duidelijk een verschuiving te zien geweest van waar mensen oriënteren en aankopen doen, van fysieke winkels naar de posities hoog in Google. Omdat veel bedrijven elkaar product technisch niet altijd meer veel ontlopen, is het steeds belangrijker dat u als eerste gevonden wordt. Bovenaan in Google staan is daarom essentieel. Door een online marketingbureau in te schakelen, dat de techniek, content en linkbuilding van uw website aanpakt, kan u bovenaan in Google terecht komen.

Uw website krijgt een steady basis met technische optimalisatie

Er zijn enorm veel functionaliteiten die technisch fout kunnen gaan bij het bouwen van een website, waardoor u niet meer bovenaan in Google kunt komen met uw website. Door technische optimalisatie toe te passen op Google, zal er een goede basis komen liggen, die ervoor zorgt dat uw website kans houdt op plaatsten hoog in Google. Bovenaan in Google komen blijft lastig en zaken als content en linkbuilding moeten daarvoor ook optimaal gedaan worden.

Goede content is leidend voor een plek hoog in Google

Door content te plaatsen op uw website, kan Google achterhalen waar deze over gaat, en uiteindelijk bepalen bij welke zoekwoorden deze bovenaan in Google komt te staan. Het is niet zo dat wanneer u content plaatst die er leuk uit ziet of makkelijk wegleest, u direct hoog in Google zal worden geplaatst. Goede content is leidend, maar wel in de vorm zoals Google het graag leest. Uw website zal pas bovenaan in Google geplaatst worden als de juiste termen en vorm in uw content voorkomt, mits de website technisch goed is én de laatste stap is gezet.

Linkbuilding … de laatste stap, bovenaan in Google

Deze laatste stap naar een positie bovenaan in Google, is linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat er links van uw website worden geplaatst op websites met veel autoriteit en vice versa. Autoriteit kan gezien worden als het vertrouwen dat Google in uw website heeft. Wanneer er door voldoende linkbuilding en goede content, op een technisch geoptimaliseerde website, gezien wordt dat de website deugt, zal een website hoog in Google, of uiteindelijk zelfs bovenaan in Google geplaatst worden.