Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Zijn foute kersttruien nog fout te noemen?

De winkels worden langzamerhand gevuld met kerstartikelen; mooie verlichting, kerstballen en niet te vergeten… de foute kersttruien! Ondanks de afschuwelijke printjes zijn de kersttruien enorm populair aan het worden!

Dat bleek uit cijfers van Beslist.nl. De kledingkast van maar liefst 1 miljoen (!) Nederlanders is voorzien van een kersttrui met glitters, rendieren, muziekjes, etc. Hoe gekker, hoe beter!

Stijgende populariteit

Wellicht heb je het bericht al eerder voorbij ziet komen. Toch is er geen woord aan gelogen. Zo blijkt dat de populariteit van de feestelijke trui inderdaad ieder jaar toeneemt. Cijfers van een winkelcentrum gaven aan dat de zoektocht naar de foute kersttruien met ruim 360% is toegenomen ten opzichte van 2014. Deze toename lijkt verklaarbaar te zijn door het goede gevoel dat de trui de mensen geeft.

Nostalgie

Zodra Kerst in zicht komt, gaat de knop om en streven mensen naar het maken van leuke en mooie herinneringen. Om het gevoel van vroeger terug te brengen, is het dragen van een foute kersttrui een aanrader. Zo renden velen vroeger rond in een foute kersttrui, zonder de ‘foute’ stempel.

Mark Darcy

Velen zullen bekend zijn met de film Bridget Jones’s Diary. De welbekende scene waarin Mark Darcy voor de camera’s verschijnt in een afschuwelijke kersttrui is onvergetelijk. Juist door de afschuwelijke eigenschap ontstond er een grote trend waarbij iedereen de trui wilde aanschaffen.

Niet netjes, wel lekker!

Kerst kan op diverse manieren gevierd worden. Veel gezinnen en families kiezen ervoor om zich mooi te kleden om stralend te verschijnen aan de eettafel. Echter kan er ook gekozen worden voor de tegenpool: heerlijk onderuit gezakt relaxen in de meest foute kersttrui om het comfort van de feestdag centraal te stellen.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/