Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Zelfverzekerd naar buiten

Sommige vrouwen hebben er al op een vroeg stadium last van, de meeste daar in tegen pas op een latere leeftijd. Ik heb het natuurlijk over hangende oogleden. Niet altijd even charmant, ook al voel je je zelf heel goed je kunt door hangende oogleden er vermoeid uit zien. Dit is niet wat je wilt uitstralen. Niet op je werk, naar je familie of vrienden toe maar helemaal niet op een feestje.

Voor dit euvel is een heel gemakkelijke oplossing, een kleine insectie word gemaakt in het ooglid om de overtollige huid te verwijderen. De insectie zelf duurt maar even en de zelfde dag mag je daarom ook weer naar huis. Het herstel is ook niet een lange tijd. Om het herstelproces te bespoedigen is het van belang dat het oog veel gekoeld word. Zo ga je zwellingen en bloeduitstortingen tegen die optreden in de dagen na de operatie. Binnen een gering korte tijd zult u zich niet alleen van binnen beter en zelfverzekerder voelen, nu straalt u dat ook uit!

Nu denkt u natuurlijk dat dit een prijzige ingreep is, en dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn waarom u dit nog niet heeft gedaan. Maar in tegen deel! Deze kleine ingreep zal geen duizenden euro’s in beslag nemen. Dit is gelukkig niet het geval en de prijzen voor een bovenooglidcorrectie zullen u heel erg meevallen. Deze kosten kunt u met een aanvullende verzekering soms wel vergoed krijgen. Echter is het wel het geval dat u hiervoor moet voldoen aan zware criteria om voor de vergoeding in aanmerking te komen. Bekijk daarom ook altijd uw verzekering voordat u een bovenooglidcorrectie ondergaat. Wie weet verzekerd de verzekeraar uw kosten.

De ervaringen van cliënten zijn werkelijk verbazend. Wat er al wel niet met een bovenooglidcorrectie gedaan kan worden. De resultaten van een ooglidcorrectie voor en na zijn vaak goed te zien. Daarom worden er ook altijd foto’s gemaakt voor de insectie en na.

http://faceland.nl/