Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Voor de beste houten vloeren gaat u naar BAX houthandel!

Voor de mooiste houten vloeren bent u bij de houthandel van BAX op het juiste adres. Naast houten vloeren kunt u hier ook terecht voor andere soorten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan lamelparketten en laminaat of pvc. Daarnaast kunt u ook op www.baxhouthandel.com de huidige aanbiedingen en prijzen bekijken. In ieder geval kunt u altijd bij BAX een mooie houten vloer vinden. U kunt nu alvast een kijkje nemen op de website of verder lezen als u een gedetailleerde samenvatting wil over de houten vloeren van Bax Houthandel. Er zijn namelijk vele verschillende soorten hout en daar geven we u graag een overzicht van.

Dit zijn de houten vloeren waar u uit kunt kiezen

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, dit is het hele aanbod aan houten vloeren van BAX: eiken, essen, beuken, jatoba, merbau, tijgerhout, robijn, white maple, tauari, teak, brown maple, ivoor beuken, walnoten, afzelia en sucupira. Wellicht heeft u nog nooit van deze houtsoorten gehoord, maar wilt u er wel graag meer over weten. Eiken vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, van zeer donker naar een lichte vloer en van gerookt eiken naar USA eiken. Daarnaast zijn er nog enkele donkere houtsoorten, dit zijn sucupira, jatoba, merbau en walnoten. De lichtere houtsoorten zijn white maple, tauari, robijn, essen, brown maple en beuken. Tenslotte zijn er nog enkele houtsoorten die er tussenin vallen, zoals ivoor beuken. Om een beter beeld te krijgen van hoe deze houten vloeren er werkelijk uitzien, kunt u natuurlijk altijd op onze website www.baxhouthandel.com kijken. Overigens kunt u ook de locaties van BAX houthandel bezoeken in Amsterdam, Barneveld, Utrecht en Zoetermeer.

Wat heeft BAX nog meer te bieden?

Naast houten vloeren heeft BAX u nog veel meer te bieden. U kunt ook bij BAX terecht voor laminaat, pvc en lamelparketten. U heeft hierbij de keuze uit de breedte van de planken en kunt ook kiezen voor een budget lamelparket. Mocht u nog vragen hebben over BAX in tijden van corona of wilt u graag meer weten over de vloeren, dan kunt u altijd contact opnemen via de contactgegevens op de website.