Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Verloving en bruiloft met de top dj’s!

Je bent al maanden of jaren verliefd op die ene mooie, speciale, leuke, lieve meid. Jullie zijn samen een echt power couple en je wilt haar voor altijd bij je zij hebben. Je bent eindelijk klaar om haar ten huwelijk te vragen. Hoe doe je dat? Hoe plan je een bruiloft? Wij helpen je daarbij!

 

De verloving

De verloving zal één van jullie speciaalste momenten zijn. Je maakt een liefdevol gebaar dat je haar voor altijd bij je zij wilt hebben. Je kan dit op meerdere manieren doen. Allereerst de ring; je kan een mooie ring laten maken bij een juwelier met haar favoriete juweel of je kiest voor een ring die al jaren in je familie is doorgegeven. Daarnaast moet je bedenken hoe je haar wilt vragen. Ga je op vakantie en vraag je het personeel van het restaurant om de ring in haar dessert te doen? Of ga je naar jullie speciale plekje en ga je daar voor haar op je knieën? Je kan het zo groot en gek maken als je wilt of juist klein met een mooie gedachte erachter. Het is aan jou, maar het moet onvergetelijk zijn! 

 

Het huwelijk

Allereerst begin je met de ceremonie. Haar vader geeft haar af aan jou bij het altaar en jullie zeggen het ja-woord. Na afloop is er een groot feest om jullie liefde te vieren! Je moet hierbij aan van alles denken. Je moet denken aan de locatie van de ceremonie en het feest, je moet een taart ontwerpen, de jurk, ringen en het pak uitkiezen. Daarnaast moet je voor het feest misschien wel een dj trouwfeest inhuren of een zangeres, of kies je toch voor een drive in show? Alles plannen kost zeker veel tijd, moeite en afspraken. Het is altijd handig om een weddingplanner in te huren die alles voor jou regelt, zodat jij zorgeloos je bruiloft begint!  

 

http://artisticproductions.nl