Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Uw eigen website laten maken

Bij SiteToGo kunt u uw eigen website laten maken. Bij ons kunt u uitgaan van meer dan 15 jaar ervaring, voor de beste website. Zo krijgt u een website die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook nog eens optimaal is voor Google! Alle websites die wij maken, worden gemaakt in WordPress, dus zijn zelf eenvoudig aan te passen. 

Professionele website laten maken

Bij ons kunt u kiezen uit een basis website, of een professionele versie. In beide gevallen ziet de website er goed en professioneel uit, werkt deze op een goede snelheid en kunt u de website bekijken op computer, laptop en mobiele apparaten. Wij zorgen ook voor een goede beveiliging en optimalisatie voor Google. Onze websites voldoen dus aan alle moderne eisen en zijn gemakkelijk zelf te onderhouden en aan te passen via WordPress. 

Betaalbaar

Door onze ervaring van meer dan 15 jaar in de realisatie van websites, webshops en online marketing bieden wij hoge kwaliteit en dat voor maar een fractie van de prijs vergeleken met andere bedrijven. Bij ons laat u een website maken die qua uitstraling en kwaliteit niet onderdoet voor duurdere maatwerk websites. Binnen een week is uw website ook nog eens live, zo hoeft u niet lang te wachten voordat u echt aan de slag kunt gaan. 

De voordelen van een website laten maken

Een website laten maken bij SiteToGo biedt veel voordelen. Zo hanteren wij een vaste prijs, waarvoor uw letterlijk alles heeft geregeld. De andere voordelen van een website bij SiteToGo zijn dat u zelf uw website kunt aanpassen aan uw smaak of ideeën door het beheersysteem WordPress. Dit systeem werkt gemakkelijk, zodat u zelf ook aan de slag kunt. SiteToGo heeft de beste online marketing specialisten in dienst. U kunt er dus op vertrouwen dat de beste technieken worden gebruikt voor optimalisatie in Google. SiteToGo biedt de garantie dat uw website altijd perfect werkt en u kunt uw eigen domeinnaam en e-mailadres krijgen. Wij doen de plugin updates voor u, waardoor uw website altijd technisch up-to-date is. Als u er dan toch niet helemaal uitkomt, kunt u ons natuurlijk altijd bellen met al uw vragen. U wordt dan direct en vriendelijk geholpen.