Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Trampoline hype

De laatste tijd wordt trampoline springen steeds vaker gezien als een echte sport. Veel kinderen en jongeren zitten tegenwoordig op trampoline springen. Dit doen ze in een trampoline hal. Hier zijn niet alleen maar ‘standaard’ trampolines, maar ook schuine trampolines, bakken met schuimblokken waar je in kunt vallen of trapezes. Je kunt hierop allerlei gave stunts doen. In de lessen leren de kinderen alles over deze stunts en hoe ze die kunnen uitvoeren.

Een aantal jaren geleden zag je dit nog helemaal niet. Er waren wel al dit soort trampoline hallen, maar dit werd dan voornamelijk voor de lol gedaan en niet als wekelijkse les. Het is een goede ontwikkeling dat dit er nu is, want hoe meer verschillende sporten hoe beter. Dit is weer iets nieuws en dat spoort kinderen aan om het te gaan doen. Wie weet is dit iets wat bepaalde jongeren aanspreekt die anders nooit waren gaan sporten.

Bewegen is natuurlijk heel belangrijk voor je gezondheid. Vooral voor kinderen is het heel belangrijk om veel te bewegen, want ze moeten zich nog ontwikkelen. De spieren moeten nog ontwikkelen en tijdens de groei is het ook goed om veel te bewegen. Ook hebben sommige kinderen last van een overdosis aan energie. Ze weten dan niet goed hoe ze de energie kwijt moeten raken en dit resulteert vaak in vervelend gedrag, zoals onrustig zijn, klieren, zeuren en druk zijn.

Het is dus goed voor kinderen om op een sport te zitten maar om daarnaast ook lekker te bewegen. Buitenspelen is hier heel goed voor. Zit je kind op trampoline les? Dan is het misschien een leuk idee om een inground trampoline in de tuin te zetten. Zo kan je kind thuis de trucs oefenen die hij of zij in de lessen leert. Dit zorgt voor extra motivatie voor de sport.

https://www.trampolines.nl/