Wilt u een nieuwe PETfles laten maken door een gerenommeerde producent? En wilt u het liefst zelf een bijdragen leveren aan het ontwerp? Dan kiest u voor PET Power. Op de website van deze aanbieder kunt u binnen enkele muisklikken zelf een PETfles samenstellen. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen PET fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit PET flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

Laat uw PET fles logistiek verantwoord vervoeren

Duurzaamheid staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Bij uw bedrijf ook? Dan gaat u in zee met PET Power. Hier bent u er zeker van dat de verpakkingen niet in grote getalen stof liggen te happen. Bij PET Power blijft de voorraad altijd beperkt. Een PET fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETFles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.

Kwaliteit van de PETfles wordt altijd gewaarborgd

Kiest u voor een bedrijf die uw verpakking realiseert? Dan is het natuurlijk prettig om te weten hoe de producent omgaat met de kwaliteit van producten. Bij PET Power wordt de kwaliteit van iedere PETfles gewaarborgd. Dat is ook waar zij bekend om staan. Zo wordt de PET fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.