Online marketing firm
Image default
Offers

Professionele aanpak voor een zakelijke website voor uw bedrijf

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

 

Bij het ontwerpen van uw zakelijke website zorgen wij ervoor, dat de site vlekkeloos aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Direct herkenbaar voor uw cliënten. Dat zorgt voor vertrouwen en een professionele uitstraling. U heeft tenslotte niet voor niets een goede vindbare website.

 

Als ondernemer wilt u zich vooral bezig houden met uw klanten en het management van het bedrijf. U weet dat de aanwezigheid van de onderneming op internet tegenwoordig een ‘must’ is, maar beschikt niet over de kennis en mankracht binnen de onderneming om het snel te realiseren. Profiteer van de ervaring van onze webdesigners en programmeurs! Afhankelijk van de complexiteit is het mogelijk om een internetsite al in 1 week online te plaatsen.

 

 

Professionele website laten maken: kostenbesparend in de toekomst

 

Een goede vindbare website is een site die niet alleen design-technisch goed in elkaar zit, maar ook een geïntegreerd onderdeel van de onderneming is. De business die via dit afzetkanaal binnen komt moet binnen de administratieve systemen van het bedrijf verwerkt worden. Verkopen in de webshop zullen bijvoorbeeld geboekt moeten worden in financiële en logistieke systemen.

 

Een website laten maken betekent ook, dat onze specialisten vooraf al rekening houden met bijvoorbeeld mogelijke uitbreidingen in de toekomst. Dit voorkomt dure aanpassingen achteraf. Met ons website-beheersysteem kan de klant zelf makkelijk de site onderhouden. Ook dat betekent is weer een kosten besparing. Wij blijven natuurlijk altijd bereikbaar voor support via e-mail, telefoon of chat.

 

Met de jarenlange ervaring van onze designers en programmeurs zult u ook niet voor kosten komen te staan vanwege ‘beginnersfouten’ en geen extra urendeclaraties vanwege ‘het wiel opnieuw uitvinden’. Profiteer van de ervaring van onze specialisten.

 

Uw website mobiel vriendelijk

 

Een professionele website laten maken betekent, dat uw website ook mobiel vriendelijkmoet zijn. Uw klanten kunnen zo uw site of webwinkel op alle mobiele platformen zonder problemen zien. Het maakt dus niet uit of de klant uw website op kantoor via een desktop computer, thuis via de tablet of onderweg op de smartphone bekijkt.

 

Een internetpagina die op een desktop computer er heel mooi uitziet, kan er op een mobiele telefoon heel anders uitzien. Foto’s en teksten kunnen ineens op een geheel andere plek verschijnen. Ook buttons en links waarop geklikt kan worden, kunnen op een smart phone zo klein zijn dat men er maar moeilijk of niet op kan klikken.

 

Video’s die niet afgespeeld kunnen worden op mobiele telefoons zijn een andere bron van ergernis. Op de webpagina blijkt de video echter wél te kunnen worden afgespeeld. Het betreft hier een video van het type Flash; deze kunnen niet op de telefoon worden afgespeeld. Heeft u een professionele website laten maken? Dan treden deze ergernissen voor uw klanten niet op. Onze programmeurs kennen deze valkuilen en zorgen dat uw website ook op de mobiele telefoon goed wordt weergegeven.

 

 

U kunt niet zonder een responsive website

 

Een responsive website (in goed Nederlands een responsieve webpagina) is uitermate belangrijk. Er wordt tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en de smart phone om internetpagina’s te bekijken. In 2018 kwam meer dan 50% van het internetgebruik voor rekening van smart phones.

 

Heeft u een professionele website laten maken door onze specialisten? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen dat uw internetsite ook op alle platforms van mobiele apparatuur perfect wordt weergegeven. Uw klanten kunnen zo uw webwinkel 24 uur per dag bereiken en zonder problemen bestellingen plaatsen. Dat is waarom u bij ons een professionele website heeft laten maken!

https://studio-webdigi.com