Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Kartonnen dozen bestellen via een website!

Wij hebben laatst voor het eerst kartonnen dozen gekocht bij Dozenhal. Gelukkig hadden we meteen een goed ervaring met het bedrijf en gaan we daar vaker iets bestellen. We hadden nooit gedacht dat we zo snel en makkelijk dozen konden regelen binnen een paar minuten. Bovendien hadden ze precies de dozen die wij wilden vergeleken met andere bedrijven. Maar het idee om kartonnen dozen via het internet te kopen en te bestellen was in het begin erg wennen.

Wat hebben ze qua kartonnen dozen te bieden?

Normaal gesproken halen we onze kartonnen dozen bij een ander bedrijf waar wij een samenwerking mee hebben. Helaas is dat bedrijf failliet gegaan dus moesten we op zoek naar iets anders. In onze omgeving was verder geen bedrijf die ons wat kon aanbieden met dozen. Dan moesten we maar naar het internet om daar te kijken wat andere bedrijven voor ons konden bieden. Hiermee kwamen met allerlei verschillende bedrijven in contact om over de dozen te hebben. Wij, als bedrijf, gebruiken maar één formaat doos die eigen uniek is in zijn soort. Vele bedrijven waar we contact mee hadden, hadden onze doos niet op voorraad of helemaal niet. Hiermee werden we langzaam een beetje hopeloos dat we nog iets zouden vinden. Gelukkig kwam het laatste bedrijf met ons in contact dat zij onze formaat doos speciaal wilden laten maken bij hun in de fabriek.

Geweldige service

Nadat we dat hoorde namen we meteen het aanbod aan en konden we binnen een paar dagen al de bestelling bij ons bedrijfspand krijgen. We vroegen ook nog of ons logo op de dozen gezet kon worden. Dit was geen probleem voor Dozenhal en ze hielden zich allemaal aan hun woord. Alles was op tijd binnen en zelfs de logo’s waren goed zichtbaar op de dozen. Het was echt top service wat we hadden kregen in zo’n korte tijd. Wij doen zeker vaker zaken met Dozenhal.

Dozenhal

Bent u benieuwd wat Dozenhal voor u kan betekenen? Of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust een kijkje op de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie.