Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Hosted telefonie voor uw organisatie

U weet het al, KPN heeft afgelopen jaar aangekondigd dat de verouderde manier van zakelijk bellen gaat stoppen, wat betekent dat heel zakelijk Nederland zal moeten overstappen op hosted telefonie. Het is een grote klus, zeker omdat het geheel van zakelijk Nederland eraan moet geloven, maar het overstappen van SIP naar hosted telefonie hoeft helemaal niet lastig te zijn. De Nederlandse Provider heeft een aantal toegewijde teams die uw organisatie graag helpt met overstappen op hosted telefonie. Wij regelen dat simpel en snel voor u, zodat u en de rest van uw organisatie meteen kan genieten van alle voordelen van hosted telefonie. De verouderde techniek had namelijk allemaal kuren en begon langzaam te worden, hierdoor zult u, zodra de organisatie is overgestapt op hosted telefonie meteen de vooruitgang merken.

De voordelen van hosted telefonie

Hosted telefonie is een vernieuwde techniek waarmee zakelijke telefonie nóg beter zal gaan werken, en er zijn een tal van voordelen van zakelijke telefonie waar uw organisatie van zal profiteren als de overstap eenmaal geregeld is. Laten ons u uitleggen waarom hosted telefonie zoveel voordelen heeft. Ten eerste krijgt uw organisatie met hosted telefonie direct een gloednieuwe telefooncentrale die in de cloud zit. Wat houdt dat in? De telefooncentrale heeft geen fysieke locatie meer. Dit scheelt een hoop kosten voor uw organisatie doordat er geen dure onderhoudscontracten meer nodig zijn voor het onderhoud van de organisatie. Daarnaast zijn er een heleboel nieuwe functies die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden met de telefooncentrale. Ook bespaart uw organisatie een hoop op abonnementen en gesprekskosten met hosted telefonie.

Stap snel en gemakkelijk over

Bent u al om voor hosted telefonie? U krijgt van ons ook een receptioniste post bij hosted telefonie waarmee de actuele beschikbaarheid van collega’s makkelijk zichtbaar worden. Ook worden oproepen in het geval van een calamiteit direct omgeleid naar een uitwijklocatie of een mobiel telefoonnummer. Zo ziet u maar, met hosted telefonie gaan er een heleboel zorgen weg en komen er een heleboel besparingen bij. Stap vandaag nog over op hosted telefonie van de Nederlandse Provider, waar wacht u nog op? Voor meer informatie kunt u op de website www.denederlandseprovider.nl kijken.