Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Hoe weet u of uw sloten nog goed zijn?

 

Soms is het duidelijk: de sloten zijn toe aan vervanging. Dit kan zijn omdat ze zojuist geforceerd zijn door een inbreker of omdat ze simpelweg versleten zijn. Voor al deze situaties is een oplossing. Om snel nieuwe sloten te laten installeren kunt u een professionele slotenmaker inhuren. Door snel te handelen in de periode dat u niet voorzien bent van beveiliging zorgt u dat u zo kort mogelijk blootgesteld wordt aan kwaadwillenden.

Gelukkig hanteren de meeste slotenmakersbedrijven een principe van 24/7 slotenservice waardoor u altijd wel een partij vindt die u kan helpen, ongeacht het tijdstip of de dag van het jaar.

Oorzaken van vervanging

De oorzaken van vervanging lopen uiteen. Het kan zijn dat deze fysiek versleten is. Of omdat de sleutel er niet meer in past door een beschadiging. Soms is het zo dat een sleutel is afgebroken. In dat geval is het een kwestie van het overgebleven stuk sleutel te verwijderen. Hier komt geen vervanging van de sloten aan te pas.

Andere, minder opvallende oorzaken, zijn bijvoorbeeld omdat u net verhuisd bent. U kunt niet zeker weten of alle sleutels zijn ingediend door de vorige bewoner. Is deze ooit eens de sleutelbos kwijtgeraakt? Dan loopt u woning risico.

Verder is het zeer aan te raden om uw sloten te laten vervangen door een erkende slotenmaker in het geval dat uw sleutels ontvreemd zijn. Ook hiervoor kunt u gebruik maken van de spoeddiensten die zo’n bedrijf levert.

Slotenservice voor uw huis of bedrijfspand

Bent u niet zeker of tevreden over de beveiliging van uw huis of bedrijfspand? Met een slotenexpert kunt u het naar een hoger niveau tillen. Door een dergelijke specialist in te schakelen komt u van alles te weten over de woonomgeving, over de minimale benodigdheden en natuurlijk wat er specifiek voor uw huis zou werken.

De slotenmaker van Scheveningen biedt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend professioneel advies in te winnen over het beveiligen van uw waardevolle spullen door middel van hang- en sluitwerk. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor raamvergrendeling. Laat uw sloten vervagen en nieuwe plaatsen door een ervaren monteur.