Online marketing firm
Image default
Offers

Haal meer rendement uit je training met eiwitpoeder

Wil jij er deze zomer weer helemaal fit uitzien? Uiteraard heb je wel de juiste supplementen nodig om jouw lichaam te voorzien van de benodigde energie en voedingsstoffen. Vanzelfsprekend haal je de meeste voedingsstoffen ook uit voedsel zoals groenten, fruit, vlees, vis, noten en zuivel. Om het jezelf nog eenvoudiger te maken kun je met behulp van whey proteïne concentraat of isolaat nog meer proteïne binnenkrijgen. Denk er wel aan dat supplementen geen vervanging zijn voor een evenwichtige maaltijd, omdat je lichaam genoeg energie moet binnenkrijgen, zodat jij kunt knallen in de gym.

 

Wat is whey concentraat of isolaat?

Het whey proteïne concentraat is een eiwitpoeder en is goed voor de opbouw en herstel van je spieren. Afhankelijk van het supplement wordt het eiwitgehalte van je lichaam verhoogt. Bij het Whey concentraat is dit 80 % en bij het whey isolaat maar liefst 90 %. Het concentraat is het beste geschikt voor beginnende sporters en het isolaat wordt meer gebruikt door ervaren sporters. Er is dus altijd een geschikt eiwitpoeder te vinden dat je in jouw trainingen kunt implementeren en nog betere resultaten kunt behalen.

 

Wanneer gebruik je het?

Zowel het whey isolaat als ook het whey proteïne poeder wordt als shake na de trainingssessie gedronken. Je kunt de supplementen ook in maaltijden verwerken zoals proteïnewafels, -pannenkoeken, -yoghurt en sauzen met proteïne. Daardoor kun je variëren en jouw voedingspatroon geheel op jouw trainingssessies afstemmen.

 

Meer te weten komen?

Na het lezen van deze blog wil jij vast en zeker uitproberen of een eiwitpoeder ook iets voor jou is. Kijk in dat geval gerust eens langs op de website van Best Way Ingredients. Hier vind je een breed assortiment aan supplementen voor jouw trainingssessies. Heb je nog vragen over de producten? Dan kun je altijd terecht bij de ervaren klantenservice die jou graag voorzien van een deskundig advies over de producten uit het assortiment. 

 

https://bestwayingredients.com/