Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Een Xbox Live Gold 12 maanden abonnement voor jou in een paar eenvoudige stappen

Om een Xbox Live Gold abonnement voor 12 maanden af te sluiten hoef je tegenwoordig niet meer naar de winkel te gaan. Voorheen kwam het vaak voor dat wanneer je een abonnement wilde afsluiten je of naar de winkel moest gaan of dat je allerlei telefoontjes moest plegen. Dit is allemaal verledentijd, het kan namelijk snel en eenvoudig via het internet.

Laagste prijs garantie en binnen enkele seconde een abonnement

GameKeyDiscounter.nl hanteert de laagste prijs garantie, hierdoor betaal je nooit te veel voor je abonnement. Zij bieden Xbox Live Gold abonnementen aan voor de laagste prijs van Nederland. Daarnaast kun je bij hen binnen in een paar seconde al eigenaar zijn van een abonnement. Al moeten daar nog wel een aantal stappen aan vooraf gaan.

Van bestelling tot abonnement Als je besluit om een Xbox Live Gold abonnement voor 12 maanden af te sluiten, hoef je maar een paar stappen te doorlopen. Je selecteert als eerste het abonnement en vervolgens vul je een aantal gegevens in. Zo geef je aan hoelang het abonnement moet duren en hoeveel je er wilt. Vervolgens vul je je e-mailadres in en op welke manier je wilt betalen. Wanneer je dit hebt gedaan, klik je op de groene button ‘nu kopen’. Je krijgt nog een klein overzicht dat je verder moet invullen en vervolgens kun je betalen. Wanneer je dit doet door middel van iDeal, Sofortbanking, Bancontant/Mister Cash of GiftCard, dan krijg je binnen enkele seconde het abonnement binnen via de mail. Het kan ook via een bankoverschrijving, maar dan heb je niet direct je abonnement binnen.