Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Een eigen app tussen al die miljoenen anderen

Een eigen app tussen al die miljoenen anderen

 

Iedereen die een smartphone heeft, heeft apps. App is een afkorting van applicatie. Een applicatie is software met een bepaald doeleinde. Zo heeft de weer app als doel om aan te geven hoe warm het is of wanneer het gaat regenen in jouw buurt. De allereerste telefoons hadden helemaal geen apps. De software stond vast en je moest het doen met wat er al op de telefoon stond. Iets wat tegenwoordig dus heel anders is. Je kan simpelweg naar de appstore gaan en zoeken naar die ene applicatie die jij nodig heb. Vaak staan er al tientallen apps voor je klaar als je de appstore opent. De aanraders.

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde smartphone gebruiker ongeveer 9 verschillende apps per dag gebruikt en 30 verschillende per maand. Dat is niets vergeleken bij het aantal apps die aangeboden worden in de appstore zelf. Het zijn er meer dan 2 miljoen en per dag komen er meer bij. Natuurlijk gaan sommige apps weg. Dan trekt de ontwikkelaar hem terug of word het geweigerd.

Natuurlijk is het leuk, al die applicaties, maar het is ook mogelijk om je eigen app of professionele website te maken. Ook kan je een app laten maken. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die dat graag voor je doen. Een eigen app maken kost namelijk ongelooflijk veel tijd en kennis die je misschien niet heb. Er moet heel veel gecodeerd worden, het moet honderd keer gecheckt worden en natuurlijk moet alles vlekkeloos werken. Als er een bug (fout in de software) in zit, dan kan je veel gebruikers mis lopen, wat zonde is.

Een ervaren app ontwikkelaar kan dat voorkomen. Deze kan de app gebruikersvriendelijk maken en het ook nog eens er professioneel uit laten zien. App ontwikkelaars kunnen mobiele apps maken voor IOS, Android en Windows. Naast een app kan je altijd nog een website laten maken. Je kan alles aan ze overlaten, maar je kan jezelf ook meer betrekken bij het gehele proces. Net wat je zelf fijn vindt. Met een professionele mobiele applicatie kan je veel meer mensen bereiken en worden gebruikers sneller gestrikt.

https://www.edit4u.nl/