Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Een computerreparatiebedrijf in Heemstede en omgeving vinden?

Is je computer stuk? Dan kun je natuurlijk altijd je handige neefje om hulp vragen. Hij heeft immers ooit zijn eigen laptop opengeschroefd en gerepareerd. Maar als je je computer liever door een professional gerepareerd zit worden, kun je beter op zoek gaan naar een bedrijf voor computer reparatie. Woon je een Heemstede, dan zou je je kunnen richten op de bedrijven in die plaats, maar dat hoeft natuurlijk niet. In dit artikel laten we je weten hoe je je zoektocht zou kunnen aanpakken en waar je op zou kunnen letten bij het maken van je uiteindelijke keuze.

Maak gebruik van Google

Wat je ten eerste zou kunnen doen, is achter een wel werkende computer kruipen en in de zoekbalk zoektermen als “Computerreparatie Leiden” of “Laptopreparatie Leiden” invoeren en op ‘Enter’ drukken. Heb je dat gedaan, dan volgt al snel een overzicht van computerreparatie bedrijven in en om Heemstede. De resultaten die door Google weergegeven worden zijn in drie categorieën te verdelen, te weten:

  • Google Adwords resultaten

Google Adwords vind je helemaal boven in Google. De bedrijven die daar staan vermeld betalen voor die hoge plek in Google. Dit betekent echter niet dat ze van mindere waarde zijn, want bedrijven betalen voor elke keer dat een klant op hun link klikt. En dit heeft natuurlijk alleen zin als die bedrijven een service aanbieden die jij nodig hebt: in dit geval computerreparatie.

  • Google Maps resultaten

Google Maps geeft enkele resultaten op en onder een kaartje van Heemstede weer. Het kaartje kun je vergroten door erop te klikken. De verschillende rode stippen geven heel precies aan waar je met je kapotte computer terecht kunt. Meer informatie over elk afzonderlijk adres krijg je door op een stip te klikken.

  • Google Recensies

Google Recensies zijn de beoordelingen – gegeven door eerdere klanten – die je soms bij een bedrijf ziet staan in de vorm van een, twee, drie, vier of vijf gele ster(ren). Deze sterren verschijnen onder de naam van een bedrijf op het moment dat Google vindt dat er voldoende recensies zijn gepubliceerd. Daaronder kunnen klanten ook nog hun mening over een bedrijf in geschreven tekst kwijt.

  • Reguliere Google resultaten
    Reguliere Google resultaten nemen een minder prominente plek in dan Google, maar zijn toch ook de moeite van het aanklikken waard. Deze resultaten zijn gerangschikt op relevantie en populariteit.

Controleer de bedrijfswebsite

Wat je vervolgens zou kunnen doen is de website van de verschillende computerreparatie bedrijven bezoeken. Daarop staat vaak te lezen welke diensten een bedrijf aanbiedt en hoe de medewerkers van dat bedrijf te werk gaan. Is de website van een bedrijf verder in correct Nederlands geschreven en up-to-date? Dan weet je bijna zeker dat het zijn zaakjes goed op orde heeft.

En als je toch eenmaal op de website van een computerreparatiebedrijf bent, check deze dan op de aanwezigheid van een keurmerk of meerdere keurmerken. Om een keurmerk te mogen voeren, worden er bepaalde eisen gesteld. In de computerwereld is ICT Waarborg de organisatie die binnen de computerreparatiesector een keurmerk uitgeeft in de vorm van certificaten. Ook kan een computerreparatiebedrijf een SBB Erkend Leerbedrijf worden, waarmee het bevoegd is stageplekken aan te bieden aan aspirant ICT specialisten, oftewel: computerreparateurs in opleiding.

 

Computerspecialisten in en om Heemstede

Hieronder volgt een aantal gespecialiseerde computerreparatiebedrijven in Heemstede zelf en in de buurt van Heemstede. Natuurlijk zijn er veel meer bedrijven te vinden, maar dit zijn de bedrijven die gegarandeerd een goede reputatie hebben.

PC Refresh                                                                           

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat zich niet in Heemstede bevindt, maar wel een serieuze optie is, omdat je je kapotte computer gratis verzekerd op kunt sturen. Het team bestaat uit deskundigen op het gebied van het installeren, het repareren en het vervangen van alle soorten pc’s, laptops en Macs voor zowel particulieren als bedrijven.

Zola

Zola is een computerreparatiebedrijf dat zich wél in Heemstede bevindt en dat naar eigen zeggen jouw computerhulp voor je pc en je Apple is in Heemstede, Bloemendaal, Bennebroek, Haarlem en omgeving. Verder komen de medewerkers van Zola bij je thuis om je Wifi te regelen, back-ups te maken en het onderhoud van je computer te verzorgen.


We hopen dat je met bovengenoemde tips en adressen een stapje verder bent gekomen in je zoektocht naar een goed computerreparatiebedrijf in en om Heemstede. Veel succes!

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/