Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Drie manieren om je winkel in positieve zin te veranderen tijdens de lock-down

Drie manieren om je winkel in positieve zin te veranderen tijdens de lock-down.

Op dit moment zijn nog altijd veel winkels volledig of deels gesloten als gevolg van de pandemie. Door de strenge maatregelen mogen een aantal winkels slechts een beperkte hoeveelheid klanten toestaan. Als bedrijf kun je er ook voor kiezen om juist deze tijd te gebruiken voor wat veranderingen in je winkel. Zodra alles weer terug is naar het oude normaal – of wanneer de maatregelen wat soepeler worden- valt je winkel meteen in positieve zin op bij consumenten.  

Verbouwen

Een verbouwing werkt verfrissend voor iedereen. Je klanten en werknemers werken of winkelen altijd in dezelfde omgeving. Wanneer je ervoor om een aantal zichtbare veranderingen te ondergaan, zal je ongetwijfeld merken dat het personeel, de consumenten, en zelfs jijzelf het weer heerlijk gaat vinden om je in de winkel te bevinden. Een complete verbouwing is natuurlijk niet perse nodig. De inrichting veranderen levert hetzelfde effect op.

 

Een schone omgeving

De komende periode kan je natuurlijk ook gebruiken voor een grondige schoonmaak. Daarmee zorg je ervoor dat klanten voortaan winkelen in een frisse winkel. En dat je werknemers natuurlijke een schone werkomgeving hebben. Gebruik voor het reinigen en schoonmaken van je pand professionele schoonmaakmiddelen zodat je zeker weet dat al het vuil verdwijnt.

 

Duurzaam ondernemen

Steeds meer ondernemingen kiezen voor verantwoord ondernemen. De lockdown is ideaal om terug te blikken op de afgelopen jaren. Hoe duurzaam was jij als onderneming? En op welke punten kan je ervoor zorgen dat je bedrijf duurzamer wordt? De ideeën die je krijgt kan je meteen toepassen in je winkel. Klanten gaan je inzet – om van de wereld een betere plek te maken- meer dan waarderen!

 

Steeds meer winkels mogen onder voorbehoud de deuren weer openen. Zit je financieel krap, dan is het volkomen begrijpelijk dat ook jij ervoor kiest om weer klanten te verwelkomen. Echter kun je deze periode ook gebruiken om de winkelinrichting te veranderen of om te verbouwen. Daarnaast kan je ook bij een groothandel schoonmaakartikelen aanschaffen om je pand een grondige schoonmaakbeurt te geven. En tot slot, heb je alle tijd om rustig na te denken over hoe duurzaam je onderneming tot nu toe is geweest.


https://www.fayon.nl/