Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

De nieuwste haarstrends van Delft

Als we op zoek gaan naar de haarmode onder jonge vrouwen op dit moment, kunnen we het best kijken op universiteiten en middelbare scholen. Dat is namelijk precies de doelgroep voor de markt van de haar mode. Voor dit voorbeeld nemen we Delft. De kappers in delft zijn goed op de hoogte van alle laatste technieken en op de scholen laten meiden de laatste hairtrends delft te bieden heeft zien. Maar wat zijn nou eigenlijk de laatste trends in de haarmode? Dit was wat ik op de scholen en de universiteit tegenkwam:

  1. Zilverblond haar

Je hebt het vast wel eens op straat gezien; zilverblond haar is helemaal in! Veel influencers, zoals bijvoorbeeld ook Kylie Jenner, hebben het al een tijdje. Nu loopt iedereen met deze frisse kleur rond. Vooral in de winter merk je dat veel mensen voor deze koele kleur gaan, waarschijnlijk omdat hun huid in de winter ook een koelere kleur krijgt. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe haarkleur, dan ben je met zilverblond helemaal hip!

  1. Pony’s

Pony’s gaan al decennia lang in en uit de mode, maar ze zijn weer terug! Momenteel dragen meiden de pony niet strak geknipt, maar losjes en lang, zodat het uit het gezicht geveegd kan worden. De pony is weer in geraakt doordat bohemian weer mode werd. Hierdoor geeft deze ponystijl een hippieachtig gevoel.

  1. Kort

Jazeker, ook kort raakt weer in! De laatste jaren waren hele vrouwelijke stijlen populair en daartegen ontstaat nu een tegenbeweging. Veel meiden dragen in 2020 weer mannelijke kapsels.

  1. Bob

De bob gaat net als de pony in en uit de mode, maar ook deze stijl als al weer een tijdje terug. Een korte bob tot kaaklengte of een bob tot de schouder, je ziet het allemaal. Vooral in de zomer gaan veel meiden voor deze mooie stijl, omdat deze zowel functioneel als zomers is.

https://www.onekappers.nl