Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

De mooiste verjaardagsfeest tijdens de lockdown

De mooiste verjaardagsfeest tijdens de lockdown

 

Nederland zit al bijna een jaar in lockdown. Inmiddels heeft bijna iedereen zijn verjaardag in deze bijzondere omstandigheden gevierd. De één is daar wat creatiever in geweest dan de ander. Het is volkomen begrijpelijk dat het lang niet iedereen is gelukt om een feestje te organiseren waarbij iedereen voldoende afstand houdt. Wat het nog lastiger maakt, zijn het beperkt aantal mensen die je tegelijkertijd in ontvangst mag nemen. Hoe zorg je ervoor dat je met weinig mensen toch een mooie verjaardag hebt?

 

Maak de gast blij

Het allerbelangrijkste ingrediënt voor een geslaagde verjaardag is muziek. Bij het horen van muziek activeert het gelukshormoon endorfine in je lichaam. Daardoor ben je meteen verzekerd dat iedereen zich blij en gelukkig voelt op je verjaardag. Je kunt muziek afspelen via bijvoorbeeld Spotify of Youtube. Maar radio luisteren via internet is ook een goede mogelijkheid. Dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over welke nummers je steeds wil gaan draaien.

 

Kies voor kwalitatief eten

Naast muziek, worden we natuurlijk ook blij van lekker eten. Door het beperkt aantal mensen dat je mag uitnodigen bespaar je een hoop geld. Dat bedrag kan je nu het beste gebruiken voor duur en kwalitatief eten.

 

Speel een spel

Of je verjaardag een knalfeest wordt of niet, een moment de tijd nemen voor een spel doet het altijd goed. Je kunt bijvoorbeeld met zijn alle gaan kaarten of een bordspel spelen. Het beste moment voor een spel is aan het begin om het feest op gang te krijgen. Maar het kan natuurlijk ook aan het einde. Wanneer de gasten inkakken.

 

Door de huidige Corona maatregelen is het erg lastig om een leuke verjaardag te organiseren. Toch mag dat de pret niet verpesten. Nodig niet meer dan de toegestane hoeveel gasten uit en zorg voor wat lekker eten, een leuke spel en dat iedereen kan genieten van on line radio luisteren.

 

http://www.radioluisteren.be/