Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

De beste autoveiling van België

Wanneer u op zoek bent naar de beste autoveiling van België, gaat u dan eens naar Besteautobod punt BE. Hier kunt u namelijk snel uw auto verkopen voor de aller hoogste prijs. U hoeft niet lang te wachten want de veiling duurt slechts 24 uur. Autobedrijven bieden op uw auto. De hoogste prijs wordt meteen naar u doorgestuurd. Het mooiste van alles is dat de veiling geen geld kost en geen verplichtingen met zich meedraagt.

Gratis aanmelden

Heel gemakkelijk kunt u elke auto aanmelden bij de veiling. Aanmelden kost niets. Ook is de aanmelding vrijblijvend. U bent dus niet verplicht om uw wagen te verkopen. Omdat de veiling slechts 1 dag duurt, hoeft u niet lang te wachten op een echte koper. De veiling telt meer dan 5000 erkende garagisten die op uw wagen kunnen bieden. Na 24 uur wordt de veiling gesloten en het hoogste bod bekend gemaakt. Dit bod ontvangt u per mail.

 

Met het bod hoeft u niet akkoord te gaan, alleen wanneer u de wagen voor die prijs wilt verkopen. Let wel dat het bod slechts 3 dagen geldig is. U moet binnen deze tijd het bod accepteren wanneer u de wagen wilt verkopen. Doet u dat niet dan vervalt het bod en gaat de kans aan u voorbij. Verkopen is dus niet verplicht. U bepaalt wat u met het voorgestelde bod doet.

 

Alle garagisten en vakgarages die bij de veiling zijn aangesloten, zijn erkend. Door middel van steekproeven wordt de kwaliteit gewaarborgd. Zo verkoopt u altijd veilig uw auto.

 

Schades geen bezwaar

Heeft uw wagen schade, dan is hij meestal lastig te verkopen. Via de autoveiling is dat echter geen enkel probleem. Er zijn namelijk vele garagisten die veel interesse hebben in uw auto met schade. Meld uw auto daarom aan om te zien hoe hoog het bod is dat u krijgt.

 

Defecten geen probleem

Is uw wagen niet door de keuring heen gekomen? Is er een technisch defect zoals een defecte motor? Voor de autoveiling is dat ook geen enkel probleem. Uw wagen aanmelden is altijd kosteloos en het bod altijd vrijblijvend. U maakt dus geen kosten en bent niet verplicht de wagen te verkopen. Wilt u de wagen wel verkopen aan de hoogste bieder, dan kan dat met een click op de knop.