Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

De beste alternatieven voor dure apps

De beste alternatieven voor dure apps

De restaurants, cafés, musea en onder andere de sportscholen zijn al maanden gesloten. Door het grote besmetting aantal kunnen studenten niet naar school en werknemers niet fulltime op kantoor aan het werk. Thuis houd je hierdoor meer tijd over voor jezelf. Gelukkig willen veel mensen dat voordeel ook benutten door allerlei leuke dingen te doen. Vooral op het internet is van alles te vinden om jezelf bezig te houden. Helaas is het lang niet allemaal gratis. Zo betaal je voor Netflix, Videoland en Deezer bij elkaar al snel boven de €30,00 per maand. Wil je die kosten besparen? Lees dan verder voor wat online vermaak mogelijkheden die helemaal gratis zijn.

 

Youtube

Iedereen kent Youtube. Deze site behoort tot de meest bezochte websites ter wereld. Om precies te zijn staat Youtube op nummer drie. Het is op Youtube nauwelijks mogelijk om een hele film te kijken, maar in plaats daarvan kan je veel leuke vlogs vinden en soms zelfs alle afleveringen van een bekende serie.

 

Radioluisteren

Deezer en Spotify kosten een hoop geld. Gratis radio luisteren daarentegen niet. Op het internet vind je verschillende soorten radiozenders. Als je van Nederlandstalig houdt, dan kies je bijvoorbeeld voor 100% NL. Heb je meer zin in hiphop of R&B, dan is FunX iets voor jou.

 

Podcasts

Op het internet vind je ook podcasts. Dat is eigenlijk een soort radio-uitzending, maar dan online. Het terugkerend radioprogramma is te vinden op verschillende gratis apps en websites.

 

Door de huidige pandemie zitten we steeds meer en langer thuis. Soms lijkt het alsof alle vermakelijke apps geld kosten. Het is goed om te realiseren dat je niet alleen Spotify, Deezer of Videoland nodig hebt om je tijd te vullen. De maandelijkse kosten daarvan kunnen dan flink oplopen. In plaats daarvan kies je beter voor Youtube, internetradio luisteren of podcasts

 

http://www.radio-luisteren.nl/