Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

COVID 19 en de meubelwereld

De komst van het COVID 19 virus heeft ons leven drastisch veranderd. Waar we vroeger lekker elke ochtend naar school of naar ons werk gingen, daarna nog lekker ergens gingen eten of drinken en bijvoorbeeld naar de sportclub of de sportschool gingen, is dat nu allemaal niet meer aan de orde. We zitten vast in ons huis. We kunnen alleen nog maar echt naar buiten om de boodschappen te doen of om even een ommetje te maken. Maar voor zo’n 22 a 23 uur per dag zitten we echt binnen . Hierdoor zullen we snel moe worden van het interieur, omdat we er zoveel tijd in bevinden. Nu valt het wellicht nog wel even mee, omdat we pas 2 weken binnen zitten. Maar vanavond tijdens de persconferentie zal hoogstwaarschijnlijk aangekondigd worden dat daar nog een aantal weken aan toegevoegd worden. Als we straks dan eind april of begin mei eindelijk weer naar buiten kunnen, rennen we waarschijnlijk naar de meubelzaak. Want dat interieur zijn we helemaal zat.

Vandaar dat de mensen die werken bij een design bureau op het gebied van interieur nu dan ook vanuit huis overuren maken om ervoor te zorgen dat tegen die tijd er allemaal nieuwe meubels, versieringen en muurkleurtjes voor ons klaar staan. Zij werken voor het moment vooral aan industrieel design, omdat dat nu helemaal in de mode is. Op het moment is veel hout of veel strakke kleuren zoals zwart en wit helemaal in de mode. De verwachting is echter dat dit gaat veranderen in meer stoere kleuren en meer metaal in het interieur, waardoor het een wat sterkere en stoerdere uitstraling krijgt.

Ze zijn dus op het moment hard bezig om ervoor te zorgen dat wij straks na de quarantaine weer lekker in een mooi huis kunnen zitten, die ons niet doet denken aan die maanden van quarantaine.

https://bpo.nl/