Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Covid 19 en beroemdheden

Het nieuws wordt tegenwoordig gedomineerd door de covid-19 uitbraak over de hele wereld. Er komt bijna geen ander nieuws meer bij ons binnen. Vandaar ook dat het laatste showbizz nieuws daar ook door gedomineerd wordt. Van de ene na de andere beroemdheid wordt bekend gemaakt dat hij of zijn geïnfecteerd is door het virus. Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse basketballer, die om de spot te drijven met de angst voor het virus, elke microfoon in de ruimte aanraakte. Een paar dagen later werd bekend gemaakt dat hij het virus had opgelopen. Daarnaast is dichter bij huis bekend gemaakt dat de cabaretier Youp van ’t Hek is besmet met het virus. Wat de consequenties daarvan zijn voor zijn gezondheid is onbekend, maar de showbizzsite staan er vol mee.

Er zijn ook mensen die het heel vervelend vinden dat bekende mensen zoveel getest worden. Want dat betekent dat alle rijken dit kunnen kopen, terwijl dit niet voor de ‘gewone’ mens beschikbaar is. Daarnaast blijven er zo minder testen nodig voor mensen die het echt nodig hebben. Zij vinden het dus heel vervelend dat bij elk hoestje diegene getest wordt, zolang hij of zij er maar goed geld voor neertelt. Daarnaast is de reactie die mensen hebben op het bekend worden van een positieve test bij een geliefde beroemdheid, door veel mensen bekritiseerd. Dit zijn allemaal rijke, en vaak ook nog eens jonge mensen. Zij hebben dus meer dan genoeg geld om de beste van de beste gezondheidszorg aan te schaffen, en doordat ze jong zijn, hebben ze het waarschijnlijk niet eens nodig.

De meningen liggen er dus over verdeelt. Net als met alles wat te maken heeft met het covid 19 virus. Dat is ook erg logisch, wat de inzet is hoog. Het gaat namelijk om mensenlevens, die we kunnen redden als we het goed doen.

https://www.showbizz24.be/