Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Contactloos kunnen aanmelden: ontzettend handig in coronatijd

Contactloos kunnen aanmelden: ontzettend handig in coronatijd

 

Contactloos dingen kunnen doen is nu met corona heel erg handig. Natuurlijk heb je het liefst fysiek contact met iemand, maar nu is het toch handiger als er zo veel mogelijk online plaatsvind. Denk aan vergaderingen voor directeuren en lessen voor studenten. Toch zijn er een aantal dingen waarbij je toch echt fysiek ergens heen moet. Denk dan aan de tandarts en huisarts, maar ook aan alle andere mensen die een contactberoep hebben.

Het is nu, meer dan ooit, nodig om creatief te zijn. Iedere keer nieuwe oplossingen bedenken voor nieuwe problemen. Veel organisaties en bedrijven, waarbij het nodig is dat mensen fysiek langskomen, zouden eigenlijk een contactloos aanmeld punt moeten hebben. Een digitale bezoekersregistratie is dan erg handig. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers en receptionisten pas in aanraking komen met iemand nadat deze een corona vragenlijst heeft beantwoord en zichzelf al heeft aangemeld. Bij die apparaten moet je denken aan een IPad die een stevige vloerstandaard hebben of kiosken met ingebouwde schermen. Je zag ze al voor de corona crisis bijvoorbeeld op het vliegveld. Daar kan je dan zelf je tickets laten printen enzovoort. Als elk bedrijf dit ook doet, voorkom je onnodig contact.

Andere voordelen zijn voornamelijk voor receptionisten. Je hoeft niet iedere keer naar een schone pen te zoeken, je hoeft minder uit te printen en te checken, minder medewerkers bellen dat er een klant is, bijhouden hoe veel mensen er binnen zijn en ga zo maar door. Heel veel, kleine, maar vaak vervelende en moeilijke taken worden gewoon geautomatiseerd. Zo heeft de receptioniste ook meer tijd om andere belangrijke dingen te doen.

Je heb aanwezigheidsregistratie voor heel veel verschillende soorten bedrijven en organisaties. Het kan aangepast worden aan jouw huisstijl en kan bepaalde functies krijgen die belangrijk zijn in jouw organisaties.

Contactloos apparatuur heeft dus heel veel voordelen. Je kan er veel verschillende functies aan geven en het komt altijd handig van pas.

https://www.digireceptie.nl/