Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Binnen een mum van tijd Microsoft kennis

Microsoft heeft wereldwijd de meeste gebruikers als het gaat om tekstverwerking, financiële berekeningen, presentaties en emailgebruik. We hebben het dus over Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Zonder kennis van deze software is het eigenlijk onmogelijk een kantoorbaan succesvol te laten verlopen. Er zijn nog vele andere softwareprogramma’s van Microsoft die ook specifiek kunnen worden ingezet, zoals Access. TailoriT is een landelijke aanbieder van Microsoft windows server 2016 trainingen. Zij hebben overigens ook mogelijkheden in België. Zij bieden trainingen op allerlei niveaus, zodat kennis va Microsoft software voor iedereen toegankelijk wordt.

Van klassikaal tot maatwerk

Voor iedereen een training die bij hem past; dat is het credo van TailoriT. Zo kan je trainingen volgen in een klaslokaal. De beste oplossing voor deelnemers die een stok achter de deur willen hebben en een trainer voor de klas prettig vinden. Er zijn ook privétrainingen. In dat geval leer je van je eigen trainer dat wat je wilt leren. Dus specifieke onderwerpen of de laatste nieuwe toepassingen. Zo’n trainer kan ook op locatie een groep begeleiden. Bijvoorbeeld medewerkers van een specifieke afdeling van jouw bedrijf. Deze maatwerk trainingen worden van tevoren besproken tussen bedrijf en trainer. Zo worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om de kennis van de medewerkers te vergroten. 

Online trainingen

Het mag natuurlijk niet ontbreken: een aanbod aan online trainingen. Dat betekent leren waar en wanneer je zelf wilt. En ideale en efficiënte manier van leren die past bij deze tijd. Online een training volgen vraagt echter wel om discipline. Er is tenslotte geen leraar die je achter de broek aanzit. Je kan weliswaar leren op je eigen tempo, maar er zal toch frequent geleerd moeten worden. Bij een online training log je in met een speciaal programma. Ook het contact met de trainer gebeurt digitaal. Gemak dient de mens!