Online marketing firm
Image default
Computers / Software / Internet

Armkousen; mooi en functioneel

Lymfoedeem is een vervelende ziekte waar eiwitten zich ophopen in de lymfeklieren en hierdoor voor zwellingen zorgen. Dit wordt veroorzaakt door een slechte aan- en afvoer van vocht door het lichaam. Voor veel lymfoedeempatiënten zijn de klachten erg vervelend, namelijk pijn, vermoeidheid, zwellingen en ontstekingen. Maar veel patiënten vinden het ook vervelend dat hun ziekte zo zichtbaar is. Mensen met lymfoedeem moeten namelijk strakke kousen aan de voeten en benen dragen en als de klachten zich bij de armen voordoen, moeten zij een Compressie armkous dragen. De kous is echt noodzakelijk, omdat een strakke kous ervoor zorgt dat er geen ruimte is voor de eiwitten om zich op te hopen. Toch vinden veel mensen het dragen van de kous niet fijn. De kous is namelijk voor iedereen zichtbaar als ze zich in het openbaar bevinden en kan als beschamend of vervelend ervaren worden. De meeste armkousen zijn namelijk erg saai en zien er ernstig uit.

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook armkousen en kousen die over de benen gaan die wel erg modieus zijn en dus niet meer zo’n ernstig uiterlijk hebben. Deze kousen hebben de mooiste kleuren en zijn ook verkrijgbaar in leuke patronen. Zo kan een patiënt voor elke outfit een bijpassende kous kiezen en is het niet langer meer iets om voor te schamen, maar iets wat echt bij de outfit hoort. Vooral veel vrouwen hebben aangegeven veel baat te hebben bij deze modieuzere vorm van kousen, omdat er nu eigenlijk een mentale klacht van hen wegvalt.

Bent u nou op zoek naar een mooiere armkous of een mooiere voetenkous? Kijk dan eens op de site van LympheDIVAs. Daar vindt u het breedste assortiment in compressie armkousen en compressie voetkousen met de mooiste kleuren en patronen. Deze kousen zijn goedgekeurd door het medisch instituut in Europa, dus u weet zeker dat u goed zit.

https://www.lymphedivas.eu/